Multi sup class olarak Dragon serveri en ii lerinden diye biliriz ki multi sup class olayini denemek için ideal bi server
1x 5x 10x 15 x 30x ve 200x olmasi çok guzel.
Örneyin : Bir sistem düşünün.
Adventurer ustune bi Dark avenger onun ustune cardinal ve son olarak bir neco hoş olurdu...
Adventurenin: Evesion,bluff,mirage,lure,veil,trick,switch bunlar bence çok dez avantaj ADVENTURER için ne gibi bi dez avantaj dersek
Evision:Biliyosunuz ki zaten Evisioni artirir ve pvp lerde düşmanin miss geçmesini saglar..
BLUFF:Master skill ve çok kiyak bi skill
PvP lerde özlellikle adamin targeti siler ve backstap damge daha ii tutturursunuz...
MİRAGE: En çok sewdiyim skill lerden 1 si pvp lerde cok işe yarar target cancel i saglar
LURE: Kaçan adami kendinize çekmek için kullanabilirsiniz.
Veil :PvP lerde çok işe yaradini görmedim mob uzerinde bakarsak mob u size çeker.
Trick: Target siler
Switch :adami cancel bagg sokar çok seviyorum bunu fear misali
tuttura bilirsiniz adama ne ala
ADVENTURENİN böle güzel dezavantajlari varken multi olan serverda birde DA ekledinizi düşünün [Ulti DEf , Shield STUN ,Horror, Hamstring, Shackle ve panter ] bunlarla bile sadece yenilmez bi char olur ancak daha bitmedi nede olsa 4 sup class
var
Siradaki multi ekliycemiz Cardinal o mukemmel heal i ve sleep i yeter mi hadi masterda ki cancel block ww yi ve cancel block shield de katalim..
Son olarak Neco demiştik şimdi bunca şeyin uzerine ne alak neco diyceksiniz ancak pvp de duşunun cardinalin sleep iyle adami uyuttunuzu ve yanina yaklaşip neconun debuff ve anchorunu koydunuzda ben o adami düşünemiyorum ...
Alin size yenilmez char gibi bişey
:D TY en KİSA ZAMANDA GERÇEKLEŞTİRİCEM BU PLANİMİ
Eyer fikriniz varsa bence şu class daha ii gider bunlarla diyosaniz paylaşmanizi bekliyorum.