.Hayvanlar içinde en komik görüntüler yaratan, herhalde maymunlardır. Ama kediler söz konusu olduğunda, komikliğin yanı sıra, işin içine bir de sevimlilikleri girer, daha bir tatlı olurlar.İnanmazsanız, bakın şunlara:***
"Hey, şu çocuğa yiyecek mama falan verin be... Annesiiiii, sana diyom!.."
"Yaaa, şu köpeğe de iyi ki yüz verdik haaa... Mıçımın dibinden ayrılmıyor be..."
"Haahh.. Tam orası... Ohhh Çok iyi geldi vallaa."
Paparazzi Fotografı
"Artık ev kedisi olduk, ama sokak kedisi alışkanlıklarımı bırakamadım, naaapim?"
"Öf be öfff... Şurda uslu uslu oturup dizi seyrediyoz, yine de medyanın dilinden kurtulamıyoz. Al işte şimdi de internette Zippy Forum sayfalarına fotografım konacak. Rezil olduk maalleye..."
"Al işte... Neymiş? Komikmişim. Ülen, böyle kırparsam sen de komik olursun. Çok kafam bozuldu bu işe ya..."
"Çekmeyin, çekmeyin!!! Biz sadece arkadaşız..."
"Ülen çaktırmiiim diyom ama, çok korkuyom bu heriften yaaa..."
"Yaa, ne yapıyo bu böööle, burnumun dibinde... ?"
Uzanıp yatıvermiş, sereserpe... Olmaz ki, böyle de yatılmaz ki...
"Hi-hi-hiii.. Çok bozuldu valla... Şaka yaptık olm, şaka... Ay hiç güleceeem yoktu valla..."
"Her şeye de karışmasalar olmaz sanki... Size ne yaaa.."
"Uuuyyy!!!.. Bi tek banyo yaparken fotografım çekilmemişti... Rezil olduk valla! Yuuu size!"
"Fareyi mi? Yakalamak mı? Ben mi?.. ... Manyak!!!"
"Sen bakma... Ben sana anlatırım. "
"Raatsız etmeyin yaaa... Düşünüyoz şurda..."
"Ne diyyoon len sen? Alırım bak façanı aşşaaa."
"Yahu hanım, bu evi bize manzalı ev diye sattılar ama, helâ penceresinden başka yerden manzara görünmüyo ki..."
"Evet, kurabiyeleri ben yedim ama... Tamam abi... Bi daaa yapmam abi..."
"Oh be... Kocaman bi fare kapmışım abi... Şöööle tadını çıkara çıkara bi ziyafet çekeyim kendime..."
"Ha-haaa... Şu salaklara bak. Seni yakaladığımı söölüyom, inanıyo enayiler... Hahhaa..."
"Gel keyfim geeel... Nasıl olsa sevimliyim diye hiç bişeyimi eksik etmiyolar... "
"Beni nasıl terkeder yaaa... Bırakın beni, ağlamak istiyorum..."
"Anne... Ben annemi isterim... Ühü-ühüüü..."