SelenX 3 Yıldızlı Üye
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 34 Nereden : İstanbul İş/Hobiler : Öğrenciyim, +Müzik, dans Kayıt tarihi : 16/09/08
| Konu: MSN ROCK Nickleri Çarş. Eyl. 24, 2008 5:42 am | |
| MSN ROCK Nickleri -----------------------------------------
* HoplayaROCK, zıplayaROCK, inanaROCK, coşaROCK, ve birazcık da matROCK, dinlemek lâzım ROCK
*Gitarımın teline, sevgilimin eline, Rockcıların diline hastayım
* Rockcu Çocuk isyanlarda, Onu paklar Metallica
* Özgürlüğün Anlamını Yeni Öğrendim, Senmişsin (u rock)
* BıRock Sana Gelsin
* Rocky Balboa Yumrukları Gibi Darbeli Benim Rock Sözlerim
*pop dinleyip kıç sallayacağına rock dinleyip kafa salla daha iyi
*Gitarımın teline, sevgilimin eline, Rockcıların diline hastayım.
*Sil baştan başlamak gerek bazen, hayatı sıfırlamak, sil baştan sevmek gerek, bazen herşeyi unutmak…
*Sen korktukça sen kaçtıkça zorba da gelir üstüne.
*Dursun zaman dursun diyorsun da oyun değil ki yaşamak.
*Bana hiç birşey söyleme, ateş kül oldu içimde. Yalan dostum aşk diye birşey yok,aşk dediğin üç günlük eğlence, bilemedin beş gün sürsün, kapılıp da sürünen çok
*Çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan Yolum uzun gör güzelim, vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim
*Bu kez pek bi afili yalnızlık ağlayan bir kadın kadar düşman
*Yok olup gitsem de sonumu bilsem, ölümü tatsam da yenilmem yine de senin için bütün zaferlerim
*Bir ben anlar severim, gözlerinden öperim. Altındaki arabayı sat, sonra görüşelim
*Denize açıldım sevmeye sevilmeye, anladım sevmek gibisi yok, yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye damlalarda yüzmek gibisi yok.
*Gömdün sandın gittiğinde. Bir demet çiçeğim bile yok. Toprak kaldım gittiğinde Filiz verdim de suyu yok
*Altı üstü 5 metreydi, dertlerinin birikimi Belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki
*Git gideceksen bekleme farklı değilsin sen de
*Hani benim, hani benim, hani benim olacaktın, iki bahar önce, okulun bitince, bana varacaktın
*Ben sevmek, sevmek isterdim, nerden bilirdim, sevenler ağlarmış!!!!
*Aşkın mapushane içinde ben mahkum, saçların parmaklık, gözlerin gardiyan olmuş.. | |
|