SelenX 3 Yıldızlı Üye
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 34 Nereden : İstanbul İş/Hobiler : Öğrenciyim, +Müzik, dans Kayıt tarihi : 16/09/08
| Konu: Güldüren Msn Nickleri -2 Çarş. Eyl. 24, 2008 7:34 am | |
| Güldüren Msn Nickleri -2 --------------------------------------------
♥ "İlk görüşte aşkı anlıyorum da, ömür boyu birbirinin suratına bakan iki kişi arasında aşk, bir mucizeden başka birşey değil !!! (Bill Cosby)
♥ Aşk, karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, sersemin teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır.
♥ Arabanın ön koltuğundaki çocuklar, kazalara neden olur; arka koltuğundakii kazalar da çocuklara... ....
♥ Ben ona baktım, o bana baktı, şimdi birlikte, dört çocuğa bakıyoruz.
♥ Dokuz kere sev, onuncu olayım, Gerçekten sev, sonuncu olayım.
♥ Erkekler belediye otobüsü gibidir. Birini kaçırırsan, beş dakika sonra öbürü gelir.
♥ Ona kalbimi verdim saklasin diye, salak buzdolabına koymuş bozulmasın diye.
♥ Birakıp gittin beni… Seni unuttum sanma, zaman alışmayı öğretti belki, ama unutmayı asla…
♥ Savaşma seviş, sevişirken zaten savaşıyorsun.
♥ Düşen bir yaprak görürsen, beni hatırla sevgilim, biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmiştim. - Imza: Çöpçü Rıza
♥ Aşkım seni seviyorum! Ama parayı daha çok… Lakin paranın ne önemi var, mühim olan miktarı!
♥ Sen sen ol, kapı önünde aşk yapma! Aşkın gözü kördür ama komşununki asla!
♥ Erkekler neden evlenemiyecekleri kadının pesşnden koşarlar? Köpeklerin kullanamayacakları otomobillerin peşinden koşmaları gibi.
♥ Sana sarılmayı o kadar çok seviyorum ki... Çünkü o sırada yüzüne bakmam gerekmiyor.
♥ Sen likör gibi tatlı, tekila gibi çarpıcı, viski gibi asil, konyak gibi sıcak, şampanya gibi özel, şarap gibi tutkulu, malibu gibi egzotik, kokteyl gibi muhteşemsin.
♥ Vefasız sevgilim, alzheimer hastası bile senin kadar çabuk unutmaz, pes…
♥ Kalbimde yaşıyorsun ama kirani vermiyorsun. Not: Ev sahibi en kısa zamanda onunla evlenmezsen seni kapı dışarı edecekmiş. | |
|