SelenX 3 Yıldızlı Üye
Mesaj Sayısı : 110 Yaş : 34 Nereden : İstanbul İş/Hobiler : Öğrenciyim, +Müzik, dans Kayıt tarihi : 16/09/08
| Konu: Güzel Msn Nickleri - 3 Çarş. Eyl. 24, 2008 5:22 am | |
| Güzel Msn Nickleri - 3 ---------------------------------------
DOĞUŞTAN, ÇARESİ OLMAYAN BİR HASTALIĞIM VAR, HER GÖRDÜĞÜMÜ İNSAN ZANNEDİYORUM.
εϊз....σиα вυиα вєиzємєм....εϊз
İşte gidiyorum; Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden GİDİYORUM!
BiZ DoStLaRıMıZı KıR çİcEgİ gİbİ AvCuMuZdA dEğiL, KuRsUn YaRaSı GiBi kaLbİmİzDE tAşIrIz.......
aşk benim için bundan böyle geçici DöVmE !!!.
віz ваваℓıqıмızı чаρаℓıм.... νаяѕıη єνℓаτℓая εℓ όρмεѕіηℓεя....
УοℓυМυZ вεℓℓі,,УοℓdаŞıМıZ вεℓℓі. RεИqіМіZ вεℓℓі,,ТаяaFıМız вεℓℓі.
qεςміşі ςόρε λттιм кλяιѕтιяλη кόρεктія
όzεηdіqіηіz нλчλтι чλѕλмλкℓλ мεѕqυℓϋмм...ηοктλ
нєякєzιη нαναѕıηı αттığı уєя∂є вєηιм яüzgαяıм єѕєя!!!
senı sevmem için kendımden vaz mı gecmelıyım???
ιηѕαηı єη кσℓαу αğℓαтαη ѕєνgιℓι∂ιя. єη кσℓαу αℓ∂αтαη ∂σѕтℓαяı∂ıя. нαуαттα нιçвιя şєує güνєηмє!! Beyaz GüLün biLe GöLgeSi Siyahtır.
Efendi oL.. Mütavazi oL.. Karşındakine saygıLı oL.. En önemLisi İNSAN OL.. Kapım acıktır.. Ama gidip de dışarda atamadığın havayı burada atmaya kaLkarsan " sen önce kendin oL, sonra geL.
Ayık Ol PaniK YaPmaa RahaT Ol ßak DaLGanaa Üç Günlük DünyAa Ne Sana KaLlRr Ne DE ßanaa
[color="Red"]
Çok uzak hissettim ilk defa seni kendıme Hiç olmadığı kadar soğuktu bakışları Parmaklarımın arasına dolanmış parmakların yavaş yavaş çözuluyordu... Gıdıyordun hem avuclarımın arasından hem yuregımden. konusuyor canımı acıtıyor, yapayalnız bırakıyordun beni. Bense susuyordum sadece bısey soyleyemıyordum Sanki dilim tutulmustu Dayanamayıp yıne sarılırsın dıye beklıyordum Ayrılırken gozlerının ıcıne baktım Gul yıne dıye,sarıl dıye kollarının arasına al dıye, Ama yapmadın BEKLEDIM Ve ...........
Son bir defa görmem için izin ver bana Bakayım ela gözlerine ben doya doya Son bir defa görmem için izin ver bana Sarılıp tenin olayım sımsıkı sana Son bir defa görmem için izin ver bana Kırgınsın biliyorum sen yine bana Son bir defa görmem için izin ver bana hasret kaldım ben o eşsiz ilkbaharına Son bir defa görmem için izin ver bana Ilık rüzgarın sarı saçlı dalgalarında Son bir defa görmem için izin ver bana Bak yine yalnız kaldım ben bir başıma. | |
|